ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΜΒΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΪΑΣ 1.300 Lit. ΑΤΜΟΥ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΜΒΥΚΑΣ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑΣ 1.000 Lit. ΑΤΜΟΥ

O κ. Μελισσουργός Ηλίας από το Ρέθυμνο ήρθε σε επικοινωνίας μαζί μας με σκοπό να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, να φτιάξει μία τσικουδιά άξια του τόπου της. Σε αυτό του το εγχείρημα έχει εγκάρδιους συνεργάτες και φίλους τον κ. Γιώργο Μαρκουλάκη και Παντελή Φανουργάκη.

Μελετώντας λοιπόν το πλάνο τους, καταλήξαμε στην κατασκευή δύο αποστακτήρων. Αρχικά, στον άμβυκα ΑΕΝΑΟS 1.300 lit. με κάποια παραλλαγή συνδυάζοντας κατασκευαστικά στοιχεία του άμβυκα Β1.Στον άμβυκα AENAOS έχουμε την κλασματική στήλη ανορθωμένη πλαγίως και προσθέσαμε ακόμη μία στήλη επανακαθαρισμού. Ολοκληρώνοντας το μεγαλόπνοο σχέδιο των πελατών μας κατασκευάσαμε έναν άμβυκα ποτοποιΐας 1.000 lit. Η καύσιμη ύλη των αμβύκων είναι ο ατμός για την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας ανέλαβε την μεταφορά και τοποθέτηση των αποστακτήρων όπως και την σύνδεση των δεξαμενών. Με το τέλος των εργασιών επιβεβαιώθηκε η ευχαρίστηση των πελατών μας με το αποτέλεσμα, δημιουργώντας άλλη μία στενή μακροχρόνια συνεργασία.